Jaap’s wekelijkse video-updates

Hij moet wassen en ik moet minder worden, en daar gebruikt God ons kruis voor. Door dit kruis rekent Hij met ons af, zodat alleen nog maar Christus in ons overblijft. Ik zeg het zo. Hij stierf aan Zijn kruis zodat ik in Hem mag leven Ik sterf aan mijn kruis zodat Hij in mij kan leven Laat je inspireren om een echter volgeling van Jezus te worden en je kruis dagelijks op je te nemen om in Zijn voetsporen te wandelen door niet alleen te geloven wat Hij voor jouw gedaan heeft aan Zijn kruis, maar Hem in waarheid te volgen door je eigen kruis op je te nemen. Enjoy. Voor meer informatie over het zendingswerk van Jaap Dieleman, kijk op de linkjes hieronder, ook voor de boeken en magazines, etc.

Vanwege de enorme media-hetze rondom ons magazine "Eyeopener", heb ik besloten om dit filmpje te maken om duidelijkheid te verschaffen over de verwarring die is ontstaan. Want ik zie zowel voorstanders die er blij mee zijn als tegenstanders die het afwijzen. Ik betreur het ten zeerste en het spijt me ook dat sommige mensen het anders lezen dan het bedoeld is. Ik zou het beslist anders opgetekend hebben als ik dat van tevoren had geweten. Het is zoals die psychologische plaatjes waarin de een een jonge vrouw ziet en de andere een oude vrouw. En soms lijkt het onmogelijk om het perspectief van de ander te zien. Toch hoop ik oprecht dat dit filmpje erbij zal helpen om de harten van Gods liefde te zien achter het magazine. Gods zegen. Jaap Dieleman

Na verspreiding van het magazine is er ineens veel media-aandacht. Silvan Schoonhoven van De Telegraaf heeft al een artikel geplaatst op 23-2, en Margriet Oostveen van de Volkskrant in haar column op 25-2, Hart van Nederland heeft gebeld en ook de NOS die verdraaid verslag. Al die jaren dat ik mij uitstrek naar mensen in nood in India, hebben ze mij nog nooit benaderd. Daar valt natuurlijk geen droog brood mee te verdienen, maar nu ik een ander geluid laat horen staan ze in de rij, de hyena's. Maar de waarheid is, dat ze kunnen lezen wat ik heb gesproken en geschreven. Het is niet nodig om de leugen media te woord te staan, die de waarheid voortdurend geweld aandoen om de wereld te misleiden. Ze jagen je angst aan alsof ik zou zeggen dat je onthoofd wordt als je het vaccin weigert. Maar dat is een leugen! Het gaat niet om het vaccin maar het teken van het beest. Als je dat weigert zal je onthoofd worden. Ik leg dat haarfijn uit in deze video. Laat je inspireren.

Psalm 1 verteld ons over twee wegen. We moeten kiezen welke we in slaan en wie we willen dienen. Sommige zeggen: Ik ben vrij en daarom kies ik niet. Ja, je bent vrij, maar je hebt maar 2 keuzemogelijkheden: leven of dood. licht of duisternis, God of de duivel. Kies je niet voor de een, dan val je in de hand van de ander. Wie niet voor mij is is tegen Mij. Maar als je ziet welke voordelen het heeft om voor Jezus te kiezen en welke ellende je staat te wachten als je Hem afwijst, dan is het niet zo moeilijk om te kiezen. Laat je door deze boodschap inspireren om voor het leven, voor de liefde, voor Jezus te kiezen, want dan zul je eeuwig leven. Halleluja!

Met de huidige maatregelen mag je niemand meer aanraken. Gods Woord leert ons het tegenovergestelde. Jezus raakte de melaatsen aan en werden genezen en ook raakten vele zieken Jezus aan en werden genezen. Weet je dat jij Jezus kunt aanraken met je geloof in Hem? En ik weet zeker dat Hij jou wil aanraken als je tot Hem komt. Laat je inspirerende door deze opbouwende boodschap in deze wereld voor hopeloosheid. Laat je troosten, bemoedigen en versterken door het Woord van God dat eeuwig stand zal houden, want onze God wil juist nu...., nu. de overheden en de machten der duisternis zich tegen de mensheid keert om te stelen, te slachten en te verdelgen, Zichzelf bewijzen als de Redder, de Heelmeester, de Verlosser, de Zaligmaker. Stel je vertrouwen op de Heer, want Hij stelt nooit teleur. Geniet van deze en andere boodschap door te kijken op onze site waar u nog veel meer opbouwende boodschappen vindt. Gods zegen. Jaap Dieleman

Bijna iedereen kent het verhaal van "Het Paard vanTroye." Als een trofee werd het paard binnengehaald maar het werd de ondergang van Troye. Zo zien we in dit verhaal een schaduw van het listige plan van de duivel die een moordenaar en leugenaar is van de beginne. Hij gebruikt covid and het vaccin als een paard van Troye, om je te vernietigen. Laat je informeren, inspireren en transformeren door deze boodschap. Dit is een wake-up call voor een take-up call, zodat we kunnen ontsnappen aan de dingen die voorzeker over deze wereld zullen komen.

Israël had een verbond met God, maar niet iedereen was zich bewust van de kracht van dit verbond. David leefde in de kracht van dit verbond waardoor hij Goliath kon verslaan en het volk bevrijden. Ontdek de kracht van het nieuwe verbond in het bloed van Jezus, zodat je in Zijn overwinning kunt delen, en wil je er meer over weten, lees dan het boek "Het Bloedverbond" dat je hier kunt kopen.

Wie kent het verhaal van David en Goliat niet? Bijna iedereen kent het wel hoe de kleine David die gigantische reus versloeg met een klein glad steentje en hem daarna zijn hoofd afhakte. We kunnen daar een geweldige les uit leren want David wist dat hij verbonden was met de ALLERHOOGSTE. En Goliat was een onbesneden Filistijn. Laat je inspireren door deze bemoedigende boodschap. En neem een kijkje op onze site waar we straks alle filmpjes zullen plaatsten. www.ontzagwekkendnieuws.nl

Het verhaal van Jona kent iedereen wel. Het is een wonderlijk verhaal van een profeet die niet wilde spreken wat God hem opdroeg, maar het na een wonderlijk avontuur toch deed. Het oordeel werd veranderd in een opwekking omdat het volk en de koning van Nineve berouw had, zich bekeerder, verootmoedigde, vastte en bad tot de God des Hemels. Toen God dit zag, werd Hij bewogen met het volk en was genadig en veranderde Zijn oordeel in opwekking. Kan dat nu ook nog gebeuren? Zeker weten, maar dan moeten we wel het voorbeeld van Nineve volgen met koning en kabinet voorop. Want als er geen bekering volgt, volgt oordeel. Laten we Gods Woord ter harte nemen zodat God ons land nog genadig is.

Eigenlijk was deze uitzending bedoeld voor het einde van het jaar. Maar per ongelijk was er een ander filmpje geplaatst dat vooral over Israël ging. Mijn excuses voor deze fout. Dus alsnog een nieuwe "Kijk Omhoog". Laat je inspireren om op Jezus te blijven zien. Want dan komt het altijd goed.