Overige onthullende video’s

Pastor Tom Hughes vertelt over het systeem van het beest dat in opkomst is. Volgens politici die er zich mee bezig houden is er geen omkeren meer mogelijk. Ze noemen het de Nieuwe Wereldorde. Nederlands ondertiteld.

Pastor Jimmy Root spreekt over de tijd die steeds sneller gaat. Dit geldt voor de slechte en de goede dingen die gebeuren. Het Youtube kanaal van Jimmy Root vind u hier: https://www.youtube.com/channel/UCadp… Nederlands ondertiteld.

Onlangs verscheen in Het Zoeklicht een belangwekkend artikel over alles waar we nu mee te maken hebben in onze samenleving. Naar mijn mening een heel goede uitleg van e.e.a. Luister en kijk er zelf naar en bepaal dan wat u er zelf van vindt. Ik hoop dat het u mag bemoedigen en, indien nodig, de ogen doet opengaan voor de werkelijkheid.

De leugenaar ontmaskerd. Jij en ik worden dagelijks geconfronteerd met een stroom aan informatie. Wij moeten keuzes maken, keuzes die niet gemakkelijk zijn. Wat heeft de Bijbel ons te zeggen in een tijd vol verwarring en leugens? Een lezing die te denken geeft. Kijk voor meer informatie en de geschreven overdenkingen op: http://www.bijbelseoverdenkingen.nl

Dr. Sam Kojoglanian, one of America’s top cardiologists, warns about the imminent rapture of the church. He also explains the difference between the Rapture and the Second Coming. Raised in the Holy Land and born-again since a little boy, he’s learned to include God in everything, especially in his work! Dr. Kojoglanian’s passion and zeal for God and people pour out in this amazing interview on Deep Believer. You’ll want to watch this! To learn more about Dr. Sam Kojoglanian or to purchase one of his books, visit: https://www.BeaconOfHearts.org https://www.MenderOfHearts.org

Br. D. Wolbers vervolgt zijn prachtige prekenserie over Openbaring in de Baptistengemeente De Rank te Alkmaar. Deze keer gaat het over Openbaring 5 waar de gemeente al veilig in de hemel is. Wat we daar gaan zien is onbeschrijfelijk zo mooi! Het Youtube kanaal van De Rank vindt u hier: https://www.youtube.com/channel/UC0tl… Van harte aanbevolen!

Pastor Jimmy Root spreekt over het grote Babylon dat gevallen is en dat in 1 uur verwoest zal worden. In die tijd leven we nu, de laatste der laatste dagen. Een tijd vol misleiding. Wees wakker en kijk omhoog! Een hele mooie boodschap! Nederlands ondertiteld.

Hoe zit dat? ‘ is een twee wekelijkse vragenrubriek waarin Joshua Teeninga vragen stelt aan Jacob Folkerts. Deze vragen zijn binnen gekomen via kijkers en betrokkenen die naar de diensten hebben gekeken van de Vrije Baptistengemeente Bethel.