Overige onthullende video’s

Maandag 2 oktober gratis in de Bioscoop in Heerenveen – Aanvang 19.15 uur – Jaap Dieleman spreekt na de film – Lees meer over aanmelding! U kunt zich nog nog opgeven voor deze avond met hoeveel personen u erbij wilt zijn via info@ontzagwekkendnieuws.nl . Bekijk trailer op www.hemelsaanbod.nl

Pastor JD spreekt over het weer richten van onze aandacht op de Heer, terwijl we wachten voor de Heer en op de Heer, en legt het belang hiervan uit in termen van Bijbelprofetie.

Voorzeggingen in de Bijbel komen nu uit! Wist je Dat? Hoe God tot Fred sprak……. Op 10 juli werd er een bijzondere dienst opgenomen in Christengemeente de Weg – Amelandlaan14 – Heerenveen

www.christengemeentedeweg.nl

Amir Tsarfati: The Mystery of the Rapture – 16 september 2023

De volgorde van de gebeurtenissen is bepaald. Olivier Melnick spreekt over het verband tussen het Bazuinenfeest en de opname! Nederlands ondertiteld.

Pastor JD geeft een woord van bemoediging voor hen die vervuld zijn van angst over de vele ‘wat als-en’ in dit laatste uur, voorafgaand aan de pre-verdrukking opname.

Understanding The Times & The Sons Of Issachar

Amir Tsarfati: Europe: Ready for the Antichrist – 9 september 2023

Pastor JD legt door de lens van Bijbelprofetie uit waarom alles wat er in de wereld en in de levens van veel christenen gebeurt zo overweldigend wordt.

Here’s What’s Coming – And It’s Good! | Midweek Update with Tom Hughes – 6 september 2023!

Welkom op ontzagwekkend nieuws!

Bekijk hier Jaap zijn video over de liefde van Jezus!