Bestel hieronder promotiemateriaal of help ons met een donatie

Het Ontzagwekkende Nieuws in Nederland bekend te maken:

Deze site is een intiatief van stichting “de Heilbode”. Ontdek samen met Jaap Dieleman en andere sprekers dat Bijbelse voorspellingen van duizenden jaren geleden letterlijk uitkomen in onze tijd! In totaal zijn er meer dan 300 opvallend nauwkeurige profetieën (voorspellingen) in de Bijbel over de eerste komst van Jezus. Deze voorspellingen (lang geleden gedaan voordat Jezus kwam!) zijn allemaal letterlijk uitgekomen. Verbazingwekkend accuraat en controleerbaar. Zulke voorspellingen, in verband met andere religies of groten der aarde, vinden we nergens. Zo is er bijvoorbeeld geen enkele voorspelling over de komst van Mohammed of van Boeddha en al die anderen. Laat je verrassen en ontdek dat wij de generatie zijn die opnieuw voorspellingen zien uitkomen, opgetekend door Gods profeten in de Bijbel, van duizenden jaren geleden. Ook Jezus zelf spreekt over de tijd waarin wij leven. Ontdek “Het Mysterie van de Opname” en dat de toekomst in het verleden is begonnen en dat de Bijbel geen stoffig boek is maar ontzagwekkend actueel.

Via verspreiding van een huis aan huis magazine in heel Nederland, kraskaarten om weg te geven, facebook, instagram en op vele andere manieren willen we mensen bereiken met dit Ontzagwekkende Nieuws. En we willen mensen blij maken met Grootste Nieuws aller tijden dat alleen Jezus de Weg is, de Waarheid en het Leven.
Helpt u financieel mee? Alvast bedankt!

Maak hieronder uw keuze

Doneren

Sponsor een (maandelijks) bedrag

Magazine EYEOPENER!

Bestel ons magazine

Actie Digitale Brievenbus

Sponsor digitale brievenbussen

Doneren

Sponsor een (maandelijks) bedrag

Actie Brievenbus deel 2

Helpt u ook weer mee?
Per €25,- sponsort u 500 brievenbussen

Doneren

Sponsor een (maandelijks) bedrag

Folder
Zonder QR Code kom je er niet in, maar zonder Jezus kom je de Hemel niet in:

Deze folder is landelijk huis aan huis verspreid in het “spotta reclame pakket”!

Visitekaartjes
Voorzeggingen in de Bijbel komen uit! Wist je dat?

Deze glossy vierzijdige kaartjes kun je vouwen tot een handig visitekaartje. Deze kaartjes zijn zeer uitnodigend om mensen welkom te heten op de site www.ontzagwekkendnieuws.nl.

ONTVANG EEN E-MAIL BIJ IEDERE NIEUWE AFLEVERING

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Youtube censureert steeds meer video’s! Via de nieuwsbrief kunnen we u altijd bereiken!

Welkom op ontzagwekkend nieuws!

Bekijk hier Jaap zijn video over de liefde van Jezus!