Bestel hieronder promotiemateriaal of help ons met een donatie

Het Ontzagwekkende Nieuws in Nederland bekend te maken:

Deze site is een intiatief van stichting “de Heilbode”. Ontdek samen met Jaap Dieleman en andere sprekers dat Bijbelse voorspellingen van duizenden jaren geleden letterlijk uitkomen in onze tijd! In totaal zijn er meer dan 300 opvallend nauwkeurige profetieën (voorspellingen) in de Bijbel over de eerste komst van Jezus. Deze voorspellingen (lang geleden gedaan voordat Jezus kwam!) zijn allemaal letterlijk uitgekomen. Verbazingwekkend accuraat en controleerbaar. Zulke voorspellingen, in verband met andere religies of groten der aarde, vinden we nergens. Zo is er bijvoorbeeld geen enkele voorspelling over de komst van Mohammed of van Boeddha en al die anderen. Laat je verrassen en ontdek dat wij de generatie zijn die opnieuw voorspellingen zien uitkomen, opgetekend door Gods profeten in de Bijbel, van duizenden jaren geleden. Ook Jezus zelf spreekt over de tijd waarin wij leven. Ontdek “Het Mysterie van de Opname” en dat de toekomst in het verleden is begonnen en dat de Bijbel geen stoffig boek is maar ontzagwekkend actueel.

Via verspreiding van een huis aan huis magazine in heel Nederland, kraskaarten om weg te geven, facebook, instagram en op vele andere manieren willen we mensen bereiken met dit Ontzagwekkende Nieuws. En we willen mensen blij maken met Grootste Nieuws aller tijden dat alleen Jezus de Weg is, de Waarheid en het Leven.
Helpt u financieel mee? Alvast bedankt!

Maak hieronder uw keuze

Doneren

Sponsor een (maandelijks) bedrag

Magazine EYEOPENER!

Bestel ons magazine

Actie Digitale Brievenbus

Sponsor digitale brievenbussen

Doneren

Sponsor een (maandelijks) bedrag

Actie Brievenbus deel 2

Helpt u ook weer mee?
Per €25,- sponsort u 500 brievenbussen

Doneren

Sponsor een (maandelijks) bedrag

Bestel hier gratis promotiekaartjes om het Ontzagwekkende Nieuws bekend te maken. U betaalt alleen de portokosten!

Er zijn inmiddels meer dan 250.000 bezoekers op deze site geweest. Velen worden wakker voor de tijd waarin wij leven en zien en horen het evangelie. Ook verlangen er steeds meer mensen naar de “opname van de gemeente” en ontdekken dat deze “Gezegende Hoop” Bijbels is! Met z’n allen kunnen we ervoor zorgen dat er steeds meer mensen deze site gaan bezoeken en tot geloof komen. We hebben prachtige luxe kaartjes die je kunt vouwen en als visitekaartje weg kunt geven. We merken dat velen die het kaartje ontvangen inderdaad nieuwsgierig worden en op de site een kijkje gaan nemen. Gods Geest beweegt hen naar deze site! Vindt u het moeilijk om een gesprek met mensen aan te gaan, dan kunt u de kaartjes ook op opvallende plekken neerleggen zodat mensen ze meenemen. Bijvoorbeeld: “in een winkelkarretje, in uw straat huis aan huis (niet in brievenbussen met nee/nee of nee/ ja sticker), In supermarkten of leeszalen, fietstassen, fietsknooppunten borden, campings etc. U kunt ook aan mensen vragen: “Mag ik u een kaartje geven over wat er in de zeer nabije toekomt gaat gebeuren volgens de Bijbel? Op de site www.ontzagwekkendnieuws.nl kunt u vele video’s bekijken en ontdekt u dat alle Bijbelse voorzeggingen letterlijk uitkomen in deze tijd! Heel veel mensen nemen het kaartje aan! We kunnen allemaal meehelpen om het ontzagwekkende nieuws bekend te maken. U doet toch ook mee? Door met elkaar uit te delen bereiken we velen! De tijd dringt!

Folder
Zonder QR Code kom je er niet in, maar zonder Jezus kom je de Hemel niet in:

Deze folder is landelijk huis aan huis verspreid in het “spotta reclame pakket”!

Welkom op ontzagwekkend nieuws!

Bekijk hier Jaap zijn video over de liefde van Jezus!