Pastor Brandon Holthaus

Onderstaande video kunt u met ondertiteling bekijken. Weet u niet hoe dit moet, bekijk dan deze pagina voor uitleg

Pastor Brandon Holthaus legt uit welke geheimenissen er allemaal onthuld zijn in de Bijbel en waarom zoveel christenen ze toch niet begrijpen. Een super belangrijke video! Deel het zoveel mogelijk, zodat er nog velen wakker worden! Nederlands ondertiteld. 

Pope Francis continue to speak from the Satanic Bible than the Holy Bible. We continue to examine the Pope’s statements and actions that definitely send signals to prophecy students who know about the predicted False Prophet during the Tribulation. Nederlands ondertiteld!

Pastor Brandon Holthaus legt uit waarom het onlangs afgesloten Abraham Akkoord tussen Israël en de VAE en Baghrein niet de fundering kan zijn voor het verbond dat de antichrist met Israël zal sluiten. Het heeft echter wel met de Gog en Magog invasie te maken. Interessant om over na te denken, ook in verband met de opname. Nederlands ondertiteld.

Pastor Brandon Holthaus spreekt over de verborgen agenda achter het coronavirus. De wereld wordt voorbereid op het ontvangen van het merkteken van het beest, zoals ons in het boek Openbaring wordt verteld. Wees gewaarschuwd! Nederlands vertaald.

Welkom op ontzagwekkend nieuws!

Bekijk hier Jaap zijn video over de liefde van Jezus!