Overige video’s van Jaap Dieleman

Deel 2 uit uit de serie die is opgenomen tijdens de themadag: "De coronacrisis en de wederkomt van Jezus Christus". #1 Geestelijke strijd om de waarheid - Rennie Schoorstra (https://youtu.be/_XEqPb0yv-w) #2 Gods beloften worden vervuld voor onze ogen - Jaap Dieleman (https://youtu.be/KQ3XGNtPViQ) #3 Jezus komt terug! Staat u klaar? - Dick Wolbers (https://youtu.be/6yvMl-moZCA)

Hat graf is leeg, want Jezus leeft. Hij overwon de dood en bevrijdde op die wijze iedereen die door angst voor de dood tot slavernij gedoemd was. We dienen geen dode God maar een levende God. Die wetenschap tilt ons boven alles uit, en is de hoopvolle essentie van het evangelie. Angst voor de dood kan je niet langer gevangen houden, en bepaald ook niet langer je beslissingen. Integendeel zelfs, de dood is de deur naar de hemel voor hen die hun vertrouwen op Jezus hebben gesteld. Pas wanneer je vrij bent van die angst voor de dood kun je echt leven. En mocht je komen te sterven, dan weet je dat sterven winst is, want als je in HEM gelooft dan zal je leven, ook al ben je gestorven. Laat je lekker inspireren door deze hoopvolle boodschap. Jaap Dieleman

Het bloed van Jezus is zo'n belangrijke boodschap voor Gods kinderen. Laat je inspireren door deze gave boodschap zodat de doodsengel aan jouw deur voorbij zal gaan, omdat het bloed van HET LAM, aan de deur van je hart is aangebracht en de dood geen macht meer over je heeft.

Jaap Dieleman. Het is zo belangrijk om zelf de bijbel te bestuderen

Evangelist Jaap Dieleman beantwoord vragen van Rob Vellekoop over de reacties op zijn landelijke campagne met het blad Eyeopener , de voor en tegenstanders, het teken van het beest en de achterliggende redenen van Jaap`s acties. Bovenal gaat het over de inhoud van de boodschap.

Peter Vlug, een prachtige man van God met wie ik mijn hart deel. Een inspirerend interview. Bezoek ook de site van Peter op Beweging met een boodschap (vrede-recht.nl)

Na 14 minuten in deze video kun je Jaap zijn boodschap over de kerk gaat ondergronds en vervolging!

Jeroen Elferink in gesprek met Jaap Dieleman deel 2

The Lighthouse Spakenburg is nauw betrokken bij ons zendingswerk in India en met het werk van St. de Heilbode. Een confronterende en inspirerende boodschap die je verwachting van de komst van Jezus aanwakkert. Be inspired! Jaap Dieleman.

Jeroen Elferink in gesprek met Jaap Dieleman | Corona en de eindtijd deel 1

Israel is Gods tijdklok! Na 12 minuten en 4 seconden begint Jaap met zijn boodschap!

Te midden van de grote onzekerheid vanwege het coronavirus, staan Gods onwankelbare beloften van herstel, zegen en leven. In deze boodschap deelt Jaap Dieleman, zeven speciale beloften voor Gods kinderen die juist nu stralen als een helder licht in de duisternis en ons houvast en zekerheid geeft als een onwankelbare rots in onzekere tijden. Laat je bemoedigen door deze zeven beloften.

Naarmate gij de dag ziet naderen. Mattheüs 24!

In samenwerking met de "Hope for You Church" in Vlissingen hebben we een driedelige serie gemaakt van de studiedag voor Gods kinderen die meer willen en zoeken hoe ze vruchtbaar kunnen zijn in Gods Koninkrijk.

In samenwerking met de "Hope for You Church" in Vlissingen hebben we een driedelige serie gemaakt van de studiedag voor Gods kinderen die meer willen en zoeken hoe ze vruchtbaar kunnen zijn in Gods Koninkrijk.

In samenwerking met de "Hope for You Church" in Vlissingen hebben we een driedelige serie gemaakt van de studiedag voor Gods kinderen die meer willen en zoeken hoe ze vruchtbaar kunnen zijn In Gods Koninkrijk.

In samenwerking met de "Hope for You Church" in Vlissingen hebben we een driedelige serie gemaakt van de studiedag voor Gods kinderen die meer willen en zoeken hoe ze vruchtbaar kunnen zijn in Gods Koninkrijk.

Gesprek met Jaap Dieleman over de profetische tijd waarin wij leven. De komst van Jezus om ons te brengen in het Vaderhuis met de vele woningen is heel dichtbij.

Jaap heeft een boek geschreven over het mysterie van het getal 7. In de shop kun je dit boek bestellen ( Mysterie van het getal zeven | Stichting De Heilbode). Echt een aanrader!

Sterven aan je eigen ik. Jaap Dieleman 21-02-2016.

Ezechiël 47: De rivier uit de tempel. We moeten leren zwemmen in Gods rivier.

Soms komen we op een kruispunt waarbij we keuzes moeten maken. Wacht je totdat anderen alles voor je gaan doen of met je meekomen of ga je zelf wandelen zoals Jonathan in 1 Samuël 14?

Wij zijn erfgenamen. Door geloof nemen wij in bezit wat ons door het geloof gegeven is.

Door een intieme relatie met Jezus hebben wij vrije toegang tot de troon der genade en kunnen wij de Vader alles vragen. Als we weten en geloven dat het Zijn wil is, zal het gebeuren. Wat een krachtig wapen in de strijd tegen de aartsvijand van onze ziel. God zegt: Het is niet jouw strijd maar Mijn strijd. Jij zult stil zijn en Ik zal voor je strijden. Wie wil dat nu niet?

Welkom op ontzagwekkend nieuws!

Bekijk hier Jaap zijn video over de liefde van Jezus!