Overige video’s van Jaap Dieleman

Peter Vlug, een prachtige man van God met wie ik mijn hart deel. Een inspirerend interview. Bezoek ook de site van Peter op Beweging met een boodschap (vrede-recht.nl)

Na 14 minuten in deze video kun je Jaap zijn boodschap over de kerk gaat ondergronds en vervolging!

Kantelpunt wanted dead or alive! Een bijzonder gesprek tussen Hans en Jaap Dieleman waar we in deze verwarrende tijd op ons moeten focussen.

The Lighthouse Spakenburg is nauw betrokken bij ons zendingswerk in India en met het werk van St. de Heilbode. Een confronterende en inspirerende boodschap die je verwachting van de komst van Jezus aanwakkert. Be inspired! Jaap Dieleman.

Jeroen Elferink in gesprek met Jaap Dieleman | Corona en de eindtijd deel 1

Jeroen Elferink in gesprek met Jaap Dieleman deel 2

Israel is Gods tijdklok! Na 12 minuten en 4 seconden begint Jaap met zijn boodschap!

Te midden van de grote onzekerheid vanwege het coronavirus, staan Gods onwankelbare beloften van herstel, zegen en leven. In deze boodschap deelt Jaap Dieleman, zeven speciale beloften voor Gods kinderen die juist nu stralen als een helder licht in de duisternis en ons houvast en zekerheid geeft als een onwankelbare rots in onzekere tijden. Laat je bemoedigen door deze zeven beloften.

Naarmate gij de dag ziet naderen. Mattheüs 24!

In samenwerking met de “Hope for You Church” in Vlissingen hebben we een driedelige serie gemaakt van de studiedag voor Gods kinderen die meer willen en zoeken hoe ze vruchtbaar kunnen zijn in Gods Koninkrijk.