Overige video’s van Jaap Dieleman

Hat graf is leeg, want Jezus leeft. Hij overwon de dood en bevrijdde op die wijze iedereen die door angst voor de dood tot slavernij gedoemd was. We dienen geen dode God maar een levende God. Die wetenschap tilt ons boven alles uit, en is de hoopvolle essentie van het evangelie. Angst voor de dood kan je niet langer gevangen houden, en bepaald ook niet langer je beslissingen. Integendeel zelfs, de dood is de deur naar de hemel voor hen die hun vertrouwen op Jezus hebben gesteld. Pas wanneer je vrij bent van die angst voor de dood kun je echt leven. En mocht je komen te sterven, dan weet je dat sterven winst is, want als je in HEM gelooft dan zal je leven, ook al ben je gestorven. Laat je lekker inspireren door deze hoopvolle boodschap. Jaap Dieleman

Het bloed van Jezus is zo’n belangrijke boodschap voor Gods kinderen. Laat je inspireren door deze gave boodschap zodat de doodsengel aan jouw deur voorbij zal gaan, omdat het bloed van HET LAM, aan de deur van je hart is aangebracht en de dood geen macht meer over je heeft.

Jaap Dieleman. Het is zo belangrijk om zelf de bijbel te bestuderen

Evangelist Jaap Dieleman beantwoord vragen van Rob Vellekoop over de reacties op zijn landelijke campagne met het blad Eyeopener , de voor en tegenstanders, het teken van het beest en de achterliggende redenen van Jaap`s acties. Bovenal gaat het over de inhoud van de boodschap.

Peter Vlug, een prachtige man van God met wie ik mijn hart deel. Een inspirerend interview. Bezoek ook de site van Peter op Beweging met een boodschap (vrede-recht.nl)

Na 14 minuten in deze video kun je Jaap zijn boodschap over de kerk gaat ondergronds en vervolging!

The Lighthouse Spakenburg is nauw betrokken bij ons zendingswerk in India en met het werk van St. de Heilbode. Een confronterende en inspirerende boodschap die je verwachting van de komst van Jezus aanwakkert. Be inspired! Jaap Dieleman.

Jeroen Elferink in gesprek met Jaap Dieleman | Corona en de eindtijd deel 1

Jeroen Elferink in gesprek met Jaap Dieleman deel 2

Israel is Gods tijdklok! Na 12 minuten en 4 seconden begint Jaap met zijn boodschap!

Welkom op ontzagwekkend nieuws!

Bekijk hier Jaap zijn video over de liefde van Jezus!