Folder: Zonder QR Code kom je er niet in, maar zonder Jezus kom je de Hemel niet in:

Folders bestellen?

U kunt folders bestellen om persoonlijk uit te delen onder, vrienden, familie, kennissen en collega’s.

LET OP: “Niet de folders in de nee/nee of nee/ja-sticker brievenbussen deponeren”. De mensen met een dergelijke sticker willen geen reclame ontvangen en hebben de folder niet in het reclame pakket van Spotta ontvangen. We willen klachten voorkomen!!!

De rest van Nederland (zonder een sticker op de brievenbus) heeft de folder dus wel ontvangen via het reclame pakket van Spotta. Tip: Bij mensen met een dergelijke sticker op de brievenbus (nee/nee of nee/ja) kunt u aanbellen met de vraag of u de folder mag overhandigen. Zo werkt u zeer effectief mee om ook deze mensen met de folder te bereiken. U kunt het in uw eigen straat of wijk oppakken!

Deze actuele folder met dringende ‘last-call’ boodschap is te bestellen per 100 tallen voor €20,- per 100 folders (incl. Portokosten)! Voor € 100,- sturen we u 500 stuks en wilt u er meer dan 1000 neem dan a.u.b. contact met ons op (info@ontzagwekkendnieuws.nl). Helpt u ook mee om deze folders te verspreiden? We hebben hiermee nog een geweldige mogelijkheid om met elkaar het evangelie te brengen en mensen wakker te schudden voor Zijn spoedige komst en de profetische tijd waarin wij leven volgen The “B.I.B.L.E” (Best Information Before leaving Earth)! Wij zien uw bestellingen graag tegemoet.

Welkom op ontzagwekkend nieuws!

Bekijk hier Jaap zijn video over de liefde van Jezus!