Eindtijd serie (5/8) – De contouren van de antichrist worden zichtbaar – deel 2 | Orlando Bottenbley! Klik hier: ontdek de serie van 6 delen!

Er is verwarring over de wederkomst van Jezus Christus waarbij Hij de Gemeente (kerk) opneemt en de Dag van Christus. Ook wel genoemd de Dag des Heeren. In deze video legt Orlando Bottenbley het verschil tussen beide uit. Hij legt ook uit wat he betekent dat de ‘mens van de wetteloosheid’ al werkzaam is. Met een bijzondere vergelijking hoe satan altijd Jezus immiteert. Zelfs al met zijn geboorte…. Satan is druk bezig om alvast een podium te creeeren die hij kan gebruiken in de eindtijd om als wereldheerser macht uit te oefenen over de volledige wereld.

Meer weten over eindtijd? Bezoek de website https://www.eindtijd.nl/ In de eindtijd serie ‘Gods Masterplan en de eindtijd’ door Orlando Bottenbley in deze video: De contouren van de antichrist worden zichtbaar! Er is veel verwarring en door allerlei complottheorien. En juist de bijbel waarschuwt hiertegen om hier niet in mee te gaan maar ons te houden aan dat wat er in de bijbel staat. En gelijktijdig vertelt Paulus aan de Thessalonicenzen dat de satan al in het geheim bezig is om de wereld voor te bereiden op een wereldregering in de eindtijd. Zodat op het moment dat de antichrist zich bekendmaakt, de hele politieke en financiele struktuur hierop al is voorbereidt. Zo zien we dat onder andere het WEF – ondanks veel goede doelen – een politieke en financiele struktuur hiervoor aan het opbouwen is onder leiding van Klaus Schwab. God staat dit toe en bepaalt ook het moment waarop de antichrist tijdelijk de ruimte krijgt om ‘koning te spelen’ op onze aarde. Maar uiteindelijk zal de antichrist van zijn troon gestoten worden door de rechtmatige koning: Jezus. Dat is het startpunt van een 1000 jarig rijk onder de letterlijke leiding van Koning Jezus vanuit Jeruzalem.

Eindtijd serie 4/8 – Deel 5:  De contouren van de antichrist worden zichtbaar | Orlando Bottenbley

Bekijk en volg de volledige serie op: https://www.youtube.com/@eindtijdvideos/videos

 

Delen: 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Mailen

Welkom op ontzagwekkend nieuws!

Bekijk hier Jaap zijn video over de liefde van Jezus!