Opnieuw een landelijk Actie Brievenbus!

Helpt u weer mee met het laten verspreiden van een corona folder?

De insteek van de folder is: “Zonder een corona toegangsbewijs kom je er niet in, maar zonder Jezus kom je de hemel niet in”! Gedreven door het verlangen om nog een keer ons geliefde Nederland te waarschuwen en te bereiken met de boodschap van Gods liefde en de gezegende hoop van Zijn spoedige komst, zijn we opnieuw een landelijke actie gestart om in elke brievenbus (5.000.000) een indringende en uitnodigende folder te gooien, met daarin de uitnodiging om Jezus aan te nemen.

Een hele operatie maar we willen zo graag zien dat nog veel meer Nederlanders Jezus als hun Verlosser leren kennen. We hebben groen licht gekregen om met deze folder weer mee te gaan in het gesealde reclamepakket. Helpt u mee? Voor een donatie van €25,- bereiken we 500 brievenbussen, en voor €100,- 2000 enz. Wie weet hoeveel mensen Jezus aannemen vanwege uw bijdrage.
Dank voor uw ondersteuning. We gaan samen voor een grote oogst. Gods zegen.

Folders bestellen?

U kunt ook folders bestellen om persoonlijk uit te delen onder, vrienden, familie, kennissen en collega’s.

LET OP: “Niet de folders in de nee/nee of nee/ja-sticker brievenbussen deponeren”. De mensen met een dergelijke sticker willen geen reclame ontvangen en hebben de folder niet in het reclame pakket van Spotta ontvangen. We willen klachten voorkomen!!!

De rest van Nederland (zonder een sticker op de brievenbus) heeft de folder dus wel ontvangen via het reclame pakket van Spotta. Tip: Bij mensen met een dergelijke sticker op de brievenbus (nee/nee of nee/ja) kunt u aanbellen met de vraag of u de folder mag overhandigen. Zo werkt u zeer effectief mee om ook deze mensen met de folder te bereiken. U kunt het in uw eigen straat of wijk oppakken!

Deze actuele folder met dringende ‘last-call’ boodschap is te bestellen per 100 tallen voor €20,- per 100 folders (incl. Portokosten)! Voor € 100,- sturen we u 500 stuks en wilt u er meer dan 1000 neem dan a.u.b. contact met ons op (info@ontzagwekkendnieuws.nl). Helpt u ook mee om deze folders te verspreiden? We hebben hiermee nog een geweldige mogelijkheid om met elkaar het evangelie te brengen en mensen wakker te schudden voor Zijn spoedige komst en de profetische tijd waarin wij leven volgen The “B.I.B.L.E” (Best Information Before leaving Earth)! Wij zien uw bestellingen graag tegemoet.

Welkom op ontzagwekkend nieuws!

Bekijk hier Jaap zijn video over de liefde van Jezus!