Getuigenissen video’s

Hoe ik binnen een paar seconden een teken kreeg toen ik God vroeg of ik de wederkomst van Jezus mee zou maken in mijn leven.

Het bijzondere verhaal hoe Amir Tsarfati tot geloof is gekomen. Nederlands ondertiteld.

Lou Bega, een wereldwijd bekende zanger, vooral bekend van het nummer ‘Mambo No. 5’, verschijnt in onze volgende film! Nadat hij berouw had getoond van zijn zonden, zag hij dat hij gedoopt moest worden in Jezus Christus en hij contact met ons opnam … Bekijk dit interessante interview over zijn geloof in Jezus en hoe hij betrokken raakte bij de nieuwe film The Last Reformation: The Life.

Het ontroerende verhaal van Jenieva de vrouw van Lou Bega (David) van de wereldhit Mambo nr 5. Een ontmoeting met Jezus die haar leven volledig veranderde.

Na jaren van depressie en ziekte was Nancy op zoek naar verdieping in haar leven. Tijdens een wandeling met haar vader zei ze: ‘pap, is dit het nou?’ Haar vader reageerde: ‘Wat bedoel je?’ Nancy: “Alles is zo oppervlakkig, alles draait om geld, om uiterlijk… ik denk dat ik op zoek ben naar God.”

“Mijn oudste broers waren, al vanaf mijn vroegste herinneringen, met drugs bezig.” Herman groeide op in een Christelijk Hervormd gezin samen met zijn 4 broers en 2 zussen. Hij beschrijft zijn ouders als hele lieve mensen die goed voor hen zorgden. “Maar het was altijd heel onstuimig thuis. Er was veel ruzie omdat mijn broers verslaafd waren en erg prikkelbaar. De andere 2 broers volgden hun voorbeeld. Hierdoor werd de ellende nog groter. Mijn zus volgde ook; ik heb 7 jaar geen contact met mijn zus gehad.” Toen Herman 14 jaar was, kwam hij zelf ook in aanraking met drugs. “Ik dronk toen al stevig, maar toen nam ik een jointje. Later volgde ook speed en xtc.” Door spirituele ervaringen ging hij later ook op zoek in de new age, islam en chai chi.

“Jezus en God speelden totaal geen rol in mijn leven. Ik geloofde wel dat er iets was, dat noemde ik universum. Ik was veel bezig met New Age dingen, persoonlijke ontwikkeling, dat soort zaken”. Frank en Marja zijn beiden niet met het geloof opgevoed. Marja is wel zoekend naar de waarheid en ze wordt op een dag uitgenodigd door een vriendin, die pas tot geloof is gekomen, naar een kleine bijeenkomst van christenen. Dit is het begin van een grote verandering in het leven van Marja en Frank… In deze video vertellen Frank en Marja over hun ‘Jesus Farm’ – een plek om jong-gelovigen, mensen die wat extra steun nodig hebben, verder te laten groeien.

Liz was een reiki-meester en verkocht trainingsmateriaal via haar bedrijf. In deze video vertelt ze hoe ze Jezus leert kennen en voor de eerste keer in haar leven echte genezing ervaart.

Orlando Bottenbley, voormalig voorganger van de grootste evangelische gemeente in Nederland, vertelt zijn verhaal hoe hij tot geloof is gekomen en hoe zijn leven is verlopen met ups en downs.

Een mooi getuigenis van Henk van Zon hoe hij tot geloof is gekomen.