Getuigenissen video’s

Ik moest de waarheid weten! De inspirerende zoektocht van Lara!

Overcoming worldly desires, it can be really though. I just repented one year ago and I could not be free from everything overnight. Some things take a little more time, and some things you are free from immediately. In this video I will expose myself and tell you all my struggles. The Holy Spirit will convict you slowly and start a process of sanctification with every believer (if you are open for it of course). Enjoy this video!

Zondag 23 augustus was een getuigenissen ochtend waar o.a. Freddy Fernandez a.k.a. Discipel van Jezus vertelt over zijn verandering van zwaar hard drugs verslaving van o. a. Cokaine Heroïne methadon en drank verslaving. God zijn hart aanraakte toen hij zijn leven over gaf aan God. Hij werd vervult met zijn Liefde en met vernieuwde boven natuurlijke kracht door 8 weken afkick en het aanvechten van duistere machten doorheen ging.. Maar na 8 weken zonder kliniek maar samen met de Here Jezus zijn leven weer zinvol werd en hij na 8 weken de afkick overwonnen had. Hij schreef hierover een raplied tijdens zijn afkicken.. Dit lied.. wat hem op het lijf is geschreven.. Jezus Maakt Vrij.. Bekijk hieronder meer video’s van Freddy:

Hoe ik binnen een paar seconden een teken kreeg toen ik God vroeg of ik de wederkomst van Jezus mee zou maken in mijn leven.

Het bijzondere verhaal hoe Amir Tsarfati tot geloof is gekomen. Nederlands ondertiteld.

Lou Bega, een wereldwijd bekende zanger, vooral bekend van het nummer ‘Mambo No. 5’, verschijnt in onze volgende film! Nadat hij berouw had getoond van zijn zonden, zag hij dat hij gedoopt moest worden in Jezus Christus en hij contact met ons opnam … Bekijk dit interessante interview over zijn geloof in Jezus en hoe hij betrokken raakte bij de nieuwe film The Last Reformation: The Life.

Het ontroerende verhaal van Jenieva de vrouw van Lou Bega (David) van de wereldhit Mambo nr 5. Een ontmoeting met Jezus die haar leven volledig veranderde.

Na jaren van depressie en ziekte was Nancy op zoek naar verdieping in haar leven. Tijdens een wandeling met haar vader zei ze: ‘pap, is dit het nou?’ Haar vader reageerde: ‘Wat bedoel je?’ Nancy: “Alles is zo oppervlakkig, alles draait om geld, om uiterlijk… ik denk dat ik op zoek ben naar God.”

“Mijn oudste broers waren, al vanaf mijn vroegste herinneringen, met drugs bezig.” Herman groeide op in een Christelijk Hervormd gezin samen met zijn 4 broers en 2 zussen. Hij beschrijft zijn ouders als hele lieve mensen die goed voor hen zorgden. “Maar het was altijd heel onstuimig thuis. Er was veel ruzie omdat mijn broers verslaafd waren en erg prikkelbaar. De andere 2 broers volgden hun voorbeeld. Hierdoor werd de ellende nog groter. Mijn zus volgde ook; ik heb 7 jaar geen contact met mijn zus gehad.” Toen Herman 14 jaar was, kwam hij zelf ook in aanraking met drugs. “Ik dronk toen al stevig, maar toen nam ik een jointje. Later volgde ook speed en xtc.” Door spirituele ervaringen ging hij later ook op zoek in de new age, islam en chai chi.

“Jezus en God speelden totaal geen rol in mijn leven. Ik geloofde wel dat er iets was, dat noemde ik universum. Ik was veel bezig met New Age dingen, persoonlijke ontwikkeling, dat soort zaken”. Frank en Marja zijn beiden niet met het geloof opgevoed. Marja is wel zoekend naar de waarheid en ze wordt op een dag uitgenodigd door een vriendin, die pas tot geloof is gekomen, naar een kleine bijeenkomst van christenen. Dit is het begin van een grote verandering in het leven van Marja en Frank… In deze video vertellen Frank en Marja over hun ‘Jesus Farm’ – een plek om jong-gelovigen, mensen die wat extra steun nodig hebben, verder te laten groeien.

ONTVANG EEN E-MAIL BIJ IEDERE NIEUWE AFLEVERING

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Youtube censureert steeds meer video’s! Via de nieuwsbrief kunnen we u altijd bereiken!

Welkom op ontzagwekkend nieuws!

Bekijk hier Jaap zijn video over de liefde van Jezus!