Kraskaart actie

Mensen zijn nieuwsgierig naar de toekomst. De meeste mensen hebben er geen idee van wat de Bijbel zegt over de zeer nabije toekomst. Een kraskaart is spannend en leuk om mee te geven aan iemand. Onze ervaring is dat mensen zeer positief reageren! Je gunt iemand toch een goede, hoopvolle toekomst.

Onder de kraslaag ontdekken ze de website ontzagwekkendnieuws.nl. Je kunt er vrij zeker van zijn dat mensen een kijkje gaan nemen op de website. Hier komen ze in aanraking met het ontzagwekkende Woord van God en wat er in de nabije toekomst gaat gebeuren. Mensen hebben Jezus nodig, de Zoon van de levende God. Zo brengen we met elkaar het evangelie en laten we mensen weten dat De Bijbel absoluut geen stoffig Boek is maar uiterst actueel. Delen is vermenigvuldigen!

Bestel een “try-out pakket” van 100 kraskaarten en ontdek hoe verrassend eenvoudig het is om op deze unieke en effectieve wijze het evangelie met anderen te delen. Voor slechts €15,- (inclusief verzendkosten) ontvangt u zo snel mogelijk 100 kraskaarten. Laten we samen dit Ontzagwekkende Nieuws bekend maken! Fijn dat u mee doet.

Totaal: € -
Ja, schrijf me in voor de nieuwsbrief!

Delen: 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Mailen