Fusion Sunday Service Live // 25 July 2021 // Vincent Berhitu!

We leven in de tijd dat Jezus spoedig komt om Zijn Bruid te halen. Hij wacht op het teken van God Zijn Vader! De tijd dringt! Laten we Gods opdracht Bloed serieus nemen. Mattheus 28 vers 18 t/m 20: Jezus kwam naar heb toe en zei: “Ik heb alle macht in de hemel en op de aarde gekregen. Ga nu op pad en maak alle volken tot mijn leerlingen. Doop hen in de naam van de vader en de Zoon en de Heilige Geest. En leer hen om alles te doen wat ik ook jullie heb geleerd. En Ik ben alle dagen met jullie totdat de tijd om is (Basisbijbel). De deur van de Ark staat nog open. Het is nog de tijd van Gods genade. Lets go!  

Na 38 minuten Joey van den Akker met band over De komst van Jezus voor Zijn bruid! Na 57 minuten een krachtig woord van God via Vincent Berhitu! 

k vermoed dat je deze GoFundMe-inzamelingsactie, https://gofund.me/4f17344d misschien zou willen steunen. Zelfs een klein donatiebedrag kan Vincent Berhitu helpen om het inzamelingsactiedoel te bereiken. En als je niet kunt doneren zou het fantastisch zijn als je de actie zou kunnen delen om er meer bekendheid aan te geven.Alvast bedankt voor je hulp! Deel het met velen want de tijd dringt!

 

Delen: 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Mailen

Welkom op ontzagwekkend nieuws!

Bekijk hier Jaap zijn video over de liefde van Jezus!